Belföldi személyszállítás

Városnézés kisbusszal: Budapest.

Lepje meg vidéki vagy külföldi vendégeit egy félnapos budapesti városnézéssel! Vigye el őket olyan helyekre, mint a Parlament, a Hősök tere és a Városliget, ahol élvezhetik Budapest nevezetességeinek látványát.

Lepje meg vendégeit egy egyedülálló budapesti élménnyel.

Félnapos városnéző túrákat kínálunk Budapesten és a tágabb régióban kisbusszal. Szakképzett idegenvezetőink elviszik Önt Budapest legemlékezetesebb helyszíneire, és útközben bensőséges betekintést nyújtanak a látnivalókba. A túra során megállunk a Duna-parton és más ikonikus helyszíneken, valamint ellátogatunk a budai oldalon található Széchenyi-hegyre is.

Hagyja, hogy más szemszögből lássák a várost.

Lepje meg vendégeit egy csodálatos félnapos városnéző túrával, amely életre kelti Budapestet. Egy barátságos, professzionális idegenvezető sofőr elviszi Önöket egy városnéző túrára, és megosztja Önökkel Budapest nevezetességeit.

Városnézés idegenvezetéssel - Minibusz Budapest 1
Városnézés idegenvezetéssel - Minibusz Budapest 2

Budapestet úgy látni, mint egy helybéli.

Élvezze Budapest nevezetességeit és panorámás látnivalóit egy bennfentes szemszögéből. Élvezze a két világ legjavát egy félnapos túrával kényelmes, légkondicionált Mercedes kisbuszunkban.

Lepje meg vendégeit egy budapesti nappal.

Lepje meg vendégeit egy egész napos budapesti városnézéssel. Kisbuszos túráinkkal bárhol megállhat, akár egy remek kávézónál, akár egy bevásárló körútra. A programok lazák és nem zsúfoltak, de belefér minden, ami fontos lehet!

Városnézés idegenvezetéssel - Minibusz Budapest 3

Bérelhető kisbuszunkra lehetőség van biztonságos thule kerekpártartót szerelni, melyre 4 kerékpár elfér, ezt a szolgáltatásunkat is igénybe vihetik, akár városnézésre és kényelmesen bejárható a látnivalók egy része!

Lepje meg vendégeit egy kisbuszos városnézéssel.

Foglaljon útvonalat és időpontot akár most!

Call Now Button