Minibus bérlés
Mercedes Vito bérlés söförrel

Fedezze Fel Exkluzív Minibuszainkat Sofőrrel

Üdvözöljük járműparkunk bemutatásában! Cégünk büszkén kínál Önnek prémium minibuszokat sofőrrel, hogy utazásai kényelmesek, biztonságosak és luxus élményt nyújtsanak. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk szolgáltatásaink előnyeit, járműveink kiválóságát és az utazás élményét, amelyet nyújtani tudunk Önnek és utasainak.

Luxuskategóriás Mercedes Minibuszok

Járműparkunk kizárólag exkluzív Mercedes minibuszokból áll, amelyek a legmagasabb szintű kényelmet és eleganciát képviselik. Ezek a járművek tökéletesen alkalmasak kisebb csoportok szállítására, és minden modern kényelmi funkcióval felszereltek, beleértve a klímaberendezést, kényelmes üléseket és szórakoztató rendszereket.

Prémium Szolgáltatások Az Ön Kényelméért

A minibusz kölcsönzés sofőrrel egyedülálló lehetőséget kínál, hogy az utazás minden pillanata stresszmentes és élvezetes legyen. Szolgáltatásaink közé tartozik a repülőtéri transzferek, üzleti utak, városnéző túrák és különleges események szállítása. Minden járművünk kiváló állapotban van, és a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújtja.

Minibusz kölcsönzés
Mercedes fehér

Economy – Mercedes Vito 8+1 fős XL

Az Economy kategóriában a Mercedes Vito 8+1 fős XL ideális választás csoportos utazásokhoz. Tágas belső térrel és kényelmes ülésekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy minden utas kényelmesen utazhasson. Praktikus és megbízható, így tökéletes családi kirándulásokhoz és üzleti utakhoz egyaránt.

Business – Mercedes Fekete V 7+1 fős XL

A Business kategória eleganciáját a Mercedes Fekete V 7+1 fős XL modell képviseli. Fényes fekete kivitelével és prémium belső kialakításával tökéletes választás üzleti utakhoz és hivatalos eseményekhez. A fejlett technológiai megoldások és a kényelmes ülések garantálják a luxus utazási élményt.

Mercedes fekete
Mercedes fekete

VIP – Mercedes EQV Full Elektromos 6+1 fős

A VIP kategóriában a Mercedes EQV Full Elektromos 6+1 fős modell kínálja a legmagasabb szintű kényelmet és környezetbarát utazást. Teljesen elektromos meghajtásával csendes és fenntartható közlekedést biztosít, miközben a tágas és luxus kialakítású belső tér a legigényesebb utasok elvárásainak is megfelel.

Belföldi személyszállítás kisbusszal

Megbízható, kényelmes és olcsó belföldi szállítást kínálunk csoportok vagy magánszemélyek számára.

Járműveink - Minibusz Budapest 1
Járműveink - Minibusz Budapest 2
Call Now Button