Belföldi személyszállítás

Delegáció szállítás: nagy figyelmet és szervezést igénylő munka.

Mind a járművel, mind a járművezetővel szemben nagyon magasak az elvárások. Fontos az esztétikus megjelenés, valamint a kommunikációs készség és az idegen nyelvek ismerete. Sofőrjeink képzett biztonsági gépkocsivezetők, személyvédelemre kérje külön ajánlatunkat

Szállítsa delegációját, VIP vendégeit velünk!

Sofőrjeinket képzett biztonsági gépkocsivezetők és elsősegélynyújtásra is kiképezték. Autóink teljesen felszereltek, és a fedélzeten utasok és poggyászok szállítására is alkalmasak.

VIP vendégek és világsztárok

Legyen szó üzleti delegációról, vagy egy világsztár szállításáról, nagy tapasztalattal rendelkezünk, és idegen nyelvismereteinknek köszönhetően tudunk kommunikálni is a szállított személyekkel.

Mercedes kisbusz bérlés sofőrrel
Delegáció szállítás - Minibusz Budapest 1

Legyen nyugodt a testőreinkkel!

Csapatunk, mert -ennek a munkának a legfontosabb alapja egy jó csapat, nagy szakmai tapasztalattal és modern technikai eszközökkel rendelkezik.

Delegáció szállítása egyik helyszínről a másikra, pontosan és biztonságosan!

A biztonság és a gyorsaság iránti elkötelezettségünkkel sofőrcsapatunk gondoskodik arról, hogy az Ön prioritásai teljesüljenek. Sofőrjeink képzett biztonsági gépkocsivezetők (PAV 1 minősítéssel), és szükség esetén biztonságról személyvédelemről is gondoskodnak. A legmodernebb kommunikációs technológiát használjuk, hogy küldöttei biztonságban és kényelemben érezhessék magukat.

Delegáció szállítás - Minibusz Budapest 2

A delegáció és VIP szállítás az Ön igényeihez alkalmazkodva!

Levesszük a válláról gondot, bízza a feladatot szakemberekre!

Call Now Button