Belföldi személyszállítás

Mire figyeljen ha kisbuszt bérel soforrel

Kisbuszbérlést sofőrrel: 5 dolog, amit figyelembe kell venni

A kisbuszok nagyszerű megoldást jelentenek olyan baráti vagy családi csoportok számára, akiknek kényelmesen és biztonságosan kell eljutniuk valahová. Szolgáltatás igénybevétele nagyon népszerű. Ahhoz, hogy ezt sikeresen tehesse, fel kell készülnie. Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogyan béreljen sikeresen kisbuszt sofőrrel:

Ellenőrizze a részleteket gondosan

Az utolsó pillanatban történő foglalások nagyon stresszesek lehetnek egy vállalkozó számára. Mindig nagyon alaposan ellenőrizze a kisbuszbérlés részleteit. Könnyen hibázhat, ha siet. Győződjön meg róla, hogy mindent megértett a szerződésben, többek között: – Kinek bérli a kisbuszt? – Kik ülnek majd a kisbuszban? – Ki vezet? – Mi a sofőr neve és elérhetősége? – Mikor és milyen időpontban érkezik a sofőr? – Milyen útvonalon közlekedik? – Hány utast kell szállítaniuk? – Mennyi ideig tart az út? – Hol fogja a sofőr kitenni Önt? A szerződés aláírása előtt meg kell győződnie arról, hogy teljes mértékben megértette a kisbuszbérléssel kapcsolatos információkat. A szerződés részleteit a foglalás után kapott visszaigazoló e-mailben találja. Ha a részletek nem egyértelműek vagy hiányoznak, ne írja alá a szerződést. Ha bármelyik részlet nem világos, akkor mindenképpen tisztáznia kell, mielőtt bármit aláírna.

Egyértelmű elvárásokat a kezdetektől fogva

A sofőrrel és a kisbusszal kapcsolatos tudnivalókat már az elején világosan el kell magyarázni. Fontos, hogy kezdettől fogva világos elvárásokat fogalmazzon meg, különösen akkor, ha kisbuszt bérel magánúton. Győződjön meg róla, hogy elmagyarázza a sofőrnek az elvárt viselkedést, és azt, hogy milyen nyelven kommunikálhat az esetleges külföldi utsokkal. Ezt megteheti az utazás előtti megbeszélésen, vagy az utazás során. Győződjön meg róla, hogy tisztában van az útvonallal, és az esetleges időpontokkal ha esetlegesen egy másik járműre fog átszállni. Mindenképpen olvassa el a szerződést, hogy mit lehet a kisbuszban, például:

  • A kisbuszban tilos alkoholt fogyasztani
  • A kisbuszban a lefoglalt utasokon kívül más személyeket nem szállhat be
  • A kisbuszban tilos a dohányzás
  • A sofőr figyelmét nem szabad elterelni
  • Hol kíván kiszállni

Bizalom a bizalomban

Előfordulhat olyan forgatóköny, amikor egyszerűen nincs más lehetősége, mint a minibusz magánbérlése. Ezek a helyzetek gyakran a legstresszesebb részei a sofőrrel történő kisbusz bérlésének. Ezekben a helyzetekben fontos, hogy megbízzon a sofőrben, Ő fogja magát elvinni biztonságban az úticéljához. Fontos, hogy megőrizze minden esetben a nyugalmát, és ne érezze magát nyugtalanul, a mi sofőrjeink rendkívül képzettek és tapasztaltak vezetés terén, tehát velünk biztonságban utazhat. Amennyiben kényelmetlenül vagy bizonytalannak érzi magát, jelezze a problémáját a sofőrnek!

Győződjön meg róla, hogy olyan árat kap, amellyel elégedett.

Végül pedig győződjön meg róla, hogy már az elején olyan árat kap, amellyel elégedett. Csábító, hogy alacsonyabb árat alkudjon ki, miután már megállapodott a kisbusz bérlésében, de ez árt a minibusztulajdonossal való kapcsolatának, és előfordulhat, hogy a jövőben nem akar majd Önnel dolgozni. A legjobb, ha már az elején tárgyal a bérlés áráról. Ha meggondolja magát, és úgy dönt, hogy nem szeretné bérelni a kisbuszt, bármikor lemondhatja a foglalást. Fontos, hogy ne feledje, hogy a foglalási díjat már kifizette, és nehéz lehet lemondani valamit, ha már kifizette. Ha azt fontolgatja, hogy magáncélra bérel egy furgont, győződjön meg róla, hogy már az elején olyan árat kap, amellyel elégedett.

Amennyiben valamilyen változtatást kér az útitervvel, vagy az utazókkal kapcsolatban, mindig kérdezzen rá, hogy mekkora többletköltséggel jár a módosítás.

Tisztaság és higénia

Amikor tárgyal a kisbusz tulajdonosával, kérje meg, hogy mutassa meg a járművet. Ekkor ellenőrizheti annak allapotát, valamint tisztaságát. Nézzen be az utastérbe is, és győzödjön meg arról, hogy Önnek megfelel a jármű állapota.

Amennyiben szükséges akkor tisztázzaa, hogy milyen elvárásai vannak a gépkocsivezető ruhazátával kapcsolatban, például itt jelezze, ha az elvárás az öltöny és a nyakkendő.

5 dolog amire figyelnie kell kisbusz bérlése esetén - Minibusz Budapest 1

A bizalom fontos

Bizzon bennünk, és vegye igénybe a szolgáltatásunkat!

Call Now Button